Masterclasses

Inleiding

De kennis en vaardigheid die de consument van een Erkend Hypothecair Planner mag verwachten is voortdurend in ontwikkeling. Vandaar dat deze adviseurs veel aandacht besteden aan hun wettelijke en bovenwettelijke permanente educatie.

Door de Commissie Masterclasses van de NVHP worden in samenwerking met de Curriculum Commissie jaarlijks de onderwerpen gedefinieerd die relevant zijn voor de ontwikkeling van het kennis- en vaardigheidsniveau van de  Erkend Hypothecair Planners.

Voorwaarde voor het mogen blijven voeren van de titel Erkend Hypothecair Planner is dat leden minimaal drie (dagdelen) masterclasses per kalenderjaar volgen.

Gebruik van brochures

De NVHP heeft voor 2020 de volgende voorwaarden vastgesteld voor het mogen blijven voeren van de titel Erkend Hypothecair planner.

  1. Adviseurs die in 2021 de titel Erkend Hypothecair Planner wensen te voeren dienen in 2020, dus uiterlijk voor 31 december 2020, tenminste drie (dagdelen) masterclasses te hebben gevolgd uit het aanbod masterclasses waarvan de NVHP Commissie Masterclasses de onderwerpen en docenten heeft vastgesteld.

  2. Adviseurs zijn vrij in de keuze van de onderwerpen die zij wensen te volgen. Hierdoor wordt geborgd dat de onderwerpen het best aansluiten bij hun interesse en dagelijkse werkzaamheden.

  3. De NVHP geeft geen vrijstellingen voor bij andere organisaties gevolgde opleidingen.

  4. Opgeven voor masterclasses kan via het NVHP opleidingsportaal

Meer weten over de opleidingen

www.hypothecairplanner.nl
info@hypothecairplanner.nl

De Wel 14-16
Hoevelaken
033 – 2542012

Het bestuur van de NVHP heeft in verband met de grote zorgen over het coronavirus begin maart besloten in ieder geval de masterclasses voor april te annuleren. Mocht u zich voor één van deze masterclasses hebben opgegeven dan heeft u waarschijnlijk al een annulering van ons ontvangen. Zodra de seinen voor het geven van masterclasses weer op groen staan zullen wij de geannuleerde masterclasses weer, zoveel mogelijk op dezelfde locaties, aanbieden. Uiteraard hopen wij u dán weer allemaal gezond en wel te kunnen begroeten.

Nederlandse Vereniging voor Hypothecair Planners.
Met een Hypothecair Planner wordt uw hypotheek een financieel plan met een persoonlijk karakter!